Diari Més

Successos

Les tasques d'identificació del cos trobat al Francolí seran costoses

La recerca s'ha suspès indefinidament a l'espera que policia i Bombers trobin nous indicis o disposin més recursos

Un grup de Bombers treballant entre els arbres, a la llera del riu Francolí, per retirar les despulles localitzades, sota el pont de l'N-240 a Montblanc.

despulles, desapareguts, conca barberà, bombers, N-240, montblancACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tasques per conèixer la identitat del cos trobat dissabte al matí a la llera del riu Francolí a Montblanc seran costoses, segons ha pogut saber Diari Més. El mal estat en què es troben les despulles trobades dificultarà la feina de la Unitat Territorial de la Policia Científica de la regió del Camp de Tarragona. Així mateix, tampocha transcendit si el cos localitzat pertanyia a un home o una dona.

La recerca es va activar dissabte al matí perquè divendres un sergent de Bombers que transitava per la zona hauria visualitzat fora de carretera una gran acumulació de restes, on no s'havia buscat. A més a més, un equip de Protecció Civil de Castelló acompanyat d'una unitat canina es desplaçava dissabte a la zona per ajudar en la recerca dels desapareguts. Efectius dels Mossos d'Esquadra també es van unir en el dispositiu de cerca.

Dissabte al matí,un gos dels Mossos d'Esquadra va assenyalar un punt a la llera del riu Francolí sota el pont de l'N-240 a Montblanc on es van trobar restes humanes, punt onels equips encara no hi havien buscat.

Segons ha pogut saber aquesta redacció, la recerca s'ha suspès indefinidament a l'espera que policia i Bombers trobin nous indicis, com va passar divendres, o disposin de nous recursos.

A causa de la llevantada del 23 d'octubre, encara hi hatres persones que estan desaparegudes a la zona. Una dona de 69 anys que estava dins d'un bungalou a Vilaverd que es va endur l'aigua que baixava pel riu Francolí; el segon ocupant d'un vehicle que va desaparèixer al pont de l'Espluga de Francolí, i un camioner belga.

La llevantada va deixar un total de quatre víctimes confirmades: un home d'Arenys de Munt localitzat a la platja de Caldes d'Estrac; un dels dos ocupants del vehicle arrossegat pel riu al Port de Tarragona; el fill de la dona que continua desapareguda que es trobava dins d'un bungalou a Vilaverd; i unsense sostre que va aparèixer a la Pobla de Mafumet, el qual no constava com a denunciat.

tracking