Diari Més

Cultura

El Grup del Teatre Principal de Valls ultima el cabaret musical i de varietats de la nit de Cap d'Any

Les entrades ja estan a la venda a les taquilles del Teatre Principal i al web d'Eventbrite

Imatge dels assajos de l'obra de teatre

El Grup del Teatre Principal de Valls ultima el cabaret musical i de varietats de la nit de Cap d'AnyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A mesura que s'apropa el darrer mes de l'any, i amb ell la seva darrera nit, l'espectacle Un Cap d'Any a l'Infern va cobrant vida. Aquests dies el Grup del Teatre Principal es troba immers en els preparatius d'aquest nou muntatge, que amb motiu de la celebració de la nit de Cap d'Any, tindrà lloc el 31 de desembre a partir de les 23h a l'escenari del Teatre Principal.

L'entitat ha apostat enguany per fer realitat aquesta proposta, existent al grup des de ja feia anys, per dur a terme aquest cabaret que omplirà de números musicals, humor, cançons i molta festa el teatre vallenc, en una manera original, diferent i divertida de rebre el nou any 2020.

Personatges irreverents es troben i es donen cita, per una nit, en aquest indret ple de secrets i sorpreses. Un espectacle fresc i divertit, que barreja números de cabaret i varietats en una esbojarrada celebració, que arribarà al seu clímax al punt de la mitjanit, amb les tradicionals campanades.

Les entrades, al preu de 25€, inclouen el cotilló i les campanades, i ja estan a la venda a les taquilles del Teatre Principal (en el seu horari habitual) i a través de la plataforma web www.eventbrite.es (portal lliure de comissions per venda online). L'actuació anirà acompanyada, a la sortida al vestíbul del teatre, d'una copa de cava gentilesa d'Adernats.

Durant les properes setmanes, l'entitat intensificarà els assajos per fer realitat aquest muntatge, uns preparatius que es compaginaran amb els tradicionals previs d'Els Pastorets Principals de Valls. Ambdues propostes ompliran el Principal de teatre aquestes festes de Nadal.

I recordeu: El que passa a l'Infern, es queda a l'Infern.

tracking