Diari Més

Sanitat

Ciutadans demanarà a la Generalitat que recuperi el segon ginecòleg a l'hospital lleuger de Cambrils

El portaveu municipal de Cs, Juan Carlos Romera, considera «imprescindible que el centre compti amb aquest segon especialista que es va suprimir»

Imatge de l'equip de govern de Ciutadans a Cambrils

Ciutadans demanarà a la Generalitat que recuperi el segon ginecòleg a l'hospital lleuger de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) Cambrils, Juan Carlos Romera, ha explicat que la formació taronja «demanarà a la Generalitat que recuperi el segon especialista en ginecologia a l’hospital lleuger de Cambrils».

Romera, acompanyat de la diputada de Cs al Parlament Maialen Fernández i la regidora Patricia de Miguel, s’ha reunit aquest migdia amb diferents representants del sindicat USITAC. «Es va suprimir aquest segon especialista de la Unitat d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva i considerem prioritari recuperar-lo, ja que ara mateix es desvien consultes a Reus», ha explicat el portaveu municipal de Cs.

A més, ha recordat que «el sindicat va recollir 1.500 signatures per demanar la recuperació de l’especialista en ginecologia, una xifra que evidencia que es tracta d’un tema que preocupa molts veïns».

La diputada de Cs Maialen Fernández ha assegurat que «Ciutadans portarà aquesta reclamació al Parlament de Catalunya, perquè la salut i els serveis a les persones són temes fonamentals».

Fernández ha recordat que «tot i la gran feina que realitzen les matrones, s’estan derivant dones a Reus perquè l’especialista no pot atendre tots els casos». «La situació actual demostra que cal recuperar el segon ginecòleg i demanarem a la conselleria de Salut que ho faci amb la màxima urgència», ha conclòs.

tracking