Diari Més

Política

ERC avisa que sense diàleg qui perd és el PSOE perquè l'independentisme surt «reforçat i fort» del 10N

Els republicans reiteren que cal «construir una unitat estratègica i d'acció» al Congrés i al Senat amb JxCat, la CUP i Bildu

La secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, amb representants del grup parlamentari atenent els mitjans a la zona zero de les riuades a l'Espluga de Francolí.

ERC avisa que sense diàleg qui perd és el PSOE perquè l'independentisme surt «reforçat i fort» del 10NACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, ha advertit a Pedro Sánchez i el PSOE que si no es facilita un context de diàleg per trobar una solució política «a la repressió», «qui més té a perdre són ells». Vilalta ha assenyalat que l'independentisme surt «reforçat i fort» del 10N i que no deixa de guanyar suports cada cop que es posen les urnes. «El PSOE s'ha de moure i atendre que l'única solució passa per una resolució democràtica i reconèixer que el conflicte és polític», ha dit. Els republicans reiteren que es reuniran els pròxims dies amb les forces independentistes catalanes, JxCat i la CUP, i també la basca Bildu, per «construir una unitat estratègica i d'acció» al Congrés i al Senat.

tracking