Diari Més

Lleure

La Setmana de la Ciència de Cambrils porta un nou espectacle familiar

Els secrets de la taula periòdica seran descoberts aquest dijous

Les dues científiques que debatran sobre la taula periòdica.

La Setmana de la Ciència de Cambrils porta un nou espectacle familiarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils organitza un nou espectacle familiar en el marc de la 24a Setmana de la Ciència que se celebra a tot Catalunya des del 8 i fins al 17 de novembre amb l'objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania.

Aquest nou espectacle, anomenat Els secrets de la taula periòdica, es realitzarà demà, dijous, a les 18 hores al Centre Cultural. Les doctores White i Black discreparan sobre si la taula periòdica és el millor sistema d’ordenació i desvelaran alguns dels secrets que s’amaguen darrere dels àtoms i els seus compostos. L’espectacle científic, recomanat per nens i nenes a partir de 9 anys, està organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, amb el suport del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils.

Enguany, la Setmana de la Ciència ha escollit la temàtica dels elements químics i la importància que tenen dins la nostra vida perquè l’any 2019 és l’AnyInternacional de la Taula Periòdica. Per sumar-se a la commemoració, el passat 9 d’octubre la biblioteca de Cambrils ja va organitzar el taller Màgia o Química? Durant la Setmana de la Ciència se celebraran nombroses activitats de divulgació científica arreu, com jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs o tallers científics, entre altres,coordinades des de laFundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

tracking