Diari Més

Economia

La secció de crèdit de la cooperativa de Cabra votarà el seu tancament

La Federació de Cooperatives Agràries diu que no hi ha cap mandat que l’obligui a tancar

Imatge de la façana de la Cooperativa de Cabra del Camp

La Cooperativa de Cabra del Camp podria tancar la secció de crèditCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els socis de la secció de crèdit de la Cooperativa Agrícola de Cabra del Camp decidiran demà, en assemblea, si es procedeix al seu tancament. Aquesta és la proposta que la junta sotmetrà a votació divendres, dia 15 de novembre, i que, en cas de tirar endavant, hauria de ser per majoria.

Segons assegura la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) no existeix cap mena de problemàtica en la secció de crèdit de Cabra del Camp que motivi el seu tancament i, d’altra banda, tampoc no hi ha cap mena de mandat per part del Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya que l’obligui a fer-ho. Tal com explica la FCAC, si l’assemblea aprova el tancament de la secció de crèdit, es procedirà a la seva liquidació, la qual podria durar alguns mesos.

La publicació a través de les xarxes socials de l’anunci d’un suposat tancament de la secció de crèdit d’aquesta cooperativa desfermava ahir l’alerta entre els veïns. En l’esmentat anunci a les xarxes s’assegurava que el tancament era provocat pel mandat del departament de Vicepresidència i Economia de la Generalitat de Catalunya, extrem que la Federació de Cooperatives Agràries nega.

En el cas que l’assemblea aprovi el tancament, aquest se sumaria al llarg llistat de liquidacions que seccions de crèdit de les cooperatives que s’han produït a Tarragona d’ençà que va tancar la de Cambrils el 2016 i que va continuar amb els tancaments de les d’Aleixar, Vila-seca, la Canonja, Cambrils.

tracking