Diari Més

Urbanisme

L'Ajuntament de Mont-roig executa les obres de la plaça Miramar

Actualment s’estan acabant els treballs de reposició de clavegueram al carrer del Sol i, després, es refarà la xarxa de pluvials i d’aigua

Imatge dels treballs que es duen a terme a la plaça.

L'Ajuntament de Mont-roig executa les obres de la plaça MiramarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Mont-roig està executant les obres de remodelació de la plaça Miramar de Mont-roig. Actualment s’estan acabant els treballs de reposició de clavegueram al carrer del Sol i, en els pròxims dies, està previst que l’empresa constructora refaci els pluvials i la xarxa d’aigua.

La setmana vinent s’obriran rases al carrer de Riba i Mestre. Aquests treballs replicaran els que s’estan fent al carrer del Sol amb una previsió d’execució de deu dies. D’altra banda, un cop acabin els treballs als dos carrers anteriors (Riba i Mestre i del Sol) es farà la demolició del carrer de la Pobla d’en Taudell, que actualment continua obert per garantir la circulació de vehicles a través de la plaça.

L’empresa que executa l’obra preveu que, al voltant de les festes de Nadal, als carrers de l’àmbit de l’obra s’hagin tapat les rases i s’hagi col·locat la primera capa de paviment, segons informa el consistori. Posteriorment, els treballs a la plaça consistiran en la pavimentació de la segona capa i les obres al centre de la plaça amb els acabats finals de jardineria, senyalització i mobiliari urbà.

tracking