Diari Més

Salut

L'Ajuntament de Valls posa en marxa un servei de fisioteràpia aquàtica per dones operades de càncer de mama

Les sessions estaran dirigides per fisioterapeutes titulats i seran gratuïtes

Les dones operades de càncer de mamà poden patir diverses molèsties després de la intervenció

L'Ajuntament de Valls posa en marxa un servei de fisioteràpia aquàtica per dones operades de càncer de mamaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les properes setmanes començarà a Valls el programa de Fisioteràpia Aquàtica dirigit a dones operades de càncer de mama, una iniciativa organitzada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Les sessions de Fisioteràpia Aquàtica, dirigides per fisioterapeutes titulats i gratuïtes, es realitzaran els dimecres de 15.15 a 16 hores al Centre Esportiu Municipal El Fornàs. Per participar-hi cal posar-se en contacte amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer al telèfon 977 222 293.

L'activitat, que es porta a terme en diversos municipis de la província, té per objectiu millorar les seqüeles que les dones operades de càncer de mama pateixen habitualment a posteriori de l'operació.

Després d'una mastectomia es pot notar, amb el temps, que el braç de la mateixa banda presenta una sèrie de canvis com pèrdua de mobilitat, enduriment, inflamació i també dolor. Es tracta de la limfedema i una de les solucions a aquest problema l'ofereix la rehabilitació aquàtica, per aquest motiu, l'AECC ha posat en funcionament aquest servei de fisioteràpia i rehabilitació aquàtica especialitzada, on s'estudia cada cas i es rep un tractament específic i personalitzat.

tracking