Diari Més

Municipal

Pere Segura tanca un acord amb Decidim Vila-seca pel pressupost municipal del 2020

El document ha consensuat diversos punts d'actuació que disposaran de partides pressupostàries

Imatge de la presentació de l'acord entre el govern municipal i Decidim Vila-seca.

Pere Segura tanca un acord amb Decidim Vila-seca pel pressupost municipal del 2020Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha tancat un acord marc amb el grup municipal deDecidimVila-seca pel pressupost del consistori per a l'exercici de 2020.

Aquest dijous al matí s'ha presentat l'acord que han subscrit l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura i el portaveu Decidim Vila-seca-Acord Municipal, JosepForasté.

L'acord consta de diversos punts consensuats en format de partides pressupostàries i punts d'acord de planificació, procediment i condicionants.

Josep Forasté ha estat qui ha desgranat els principals punts de l’acord, que tenen un abast social, esportiu, cultural, educatiu, i econòmic. Així, en l’àmbit cultural, destaca la recuperació de la Fira de Música al Carrer, que veuria la llum la primavera del 2021. El desenvolupament i reorganització de l’Àrea de Cultura, així com un Casal d’Entitats i un Casal cívico-cultural són altres projectes que es veuran reflexats en els pressupostos del pròxim exercici. En l’àmbit esportiu, es treballarà en un nou Pavelló polilleuger que servirà per ampliar el servei als clubs locals, i que es desenvoluparà en paral·lel al gran projecte esportiu del mandat, la remodelació de l’Estadi municipal. La implantació del transport públic, l’impuls del Mercat Municipal i la municipalització dels Serveis Socials de Vila-seca són altres punts que es contemplen en l’acord, que consta d’un total de quinze apartats.

L'acord ha estat presentat per l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i el portaveu del grup municipal de Decidim Vila-seca – AM, Josep Forasté, qui ha posat en valor la voluntat de consens amb el govern per a arribar a un acord en el diàleg amb les entitats i els ciutadans. L’alcalde, per la seva banda, s’ha mostrat convençut que aquest pacte permetrà afrontar els grans reptes que han de venir els pròxims anys, posant en marxa «grans projectes transformadors de Vila-seca».

tracking