Diari Més

Successos

A presó la dona que robava a supermercats amagant productes al cotxet del nen que l'acompanyava

L'hi atribueixen diversos robatoris, un d'ells a Torredembarra i va protagonitzar un vídeo viral agredint a treballadors d'un establiment

La baralla

Es baralla amb treballadors d'un Mercadona en ser enxampada robantCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 28 d'octubre una dona per robar en dos supermercats del Vallès Occidental agredint els treballadors. Amagava els productes robats en el cotxet del nen que l'acompanyava i llavors intentava fugir. En els dos casos, la dona va ser detectada per treballadors dels establiments, que són de la mateixa cadena.

La van aturar abans de sortir del local. Ella es va posar agressiva i els va insultar i agredir. Els fets van tenir lloc el 9 de juliol a Barberà del Vallès i el 23 d'octubre a Cerdanyola. En aquest cas, la baralla va acabar quan l'arrestada i els menors que anaven amb ella van aconseguir marxar retornant part del material robat, sense deixar d'empentar i de cridar.

Les imatges dels fets han permès identificar la dona, que va ser detinguda el 28 d'octubre. Té 32 anys i és de nacionalitat espanyola i veïna de Terrassa. Se l'acusa de cometre dos robatoris violents en dos establiments comercials. La dona ja havia comès fets delictius similars a Barberà, Rubí, Terrassa i Torredembarra. El jutge de guàrdia de Cerdanyola va decretar el seu ingrés a presó.

tracking