Diari Més

Sanitat

L'ICS Camp de Tarragona rep 4 premis de qualitat assistencial a Donostia

Al congrés de la ‘Sociedad Española de Calidad Asistencial’

Participants tarragonins en el congrés de qualitat assistencial.

L'ICS Camp de Tarragona rep 4 premis de qualitat assistencial a DonostiaICS Camp de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els professionals de l’ICS Camp de Tarragona ha rebut quatre premis al Congrés de 'Sociedad Española de Calidad Asistencial' que s'ha celebrat a Donostia/Sant Sebastià els dies 23, 24 i 25 d’octubre amb el lema “Generando Valor en Salud. Retos y Compromisos”.

Els 33 professionals de l’Atenció Primària del Camp de Tarragona, de l’Hospital Universitari Joan XXIII i de Gestió i Prestació de Serveis de Salut van presentar 41 projectes.

Per tercer any consecutiu, a més, l’enginyer informàtic, David Ayala, va ser l'encarregat de dissenyar l’app del congrés.

Relació de premiats:

Primer premi a la comunicació oral breu:'

Metodologia Lean para la gestión de colas en atención primaria'. Autors: Neus Camañes Garcia. Àngela Cortés Cortès, Ana Martín Lorente, Montse Pepió Tomás, Olga Ochoa Gondar, Cristina Blasco Galve.

Segon premi a la comunicació llarga:

'Estudio descriptivo de las intervenciones farmaceuticas realizadas en el paciente ingresado pediátrico'. Autors: Anna de Dios López, Marta Martín Marqués, David Ayala Villuendas, Pilar Ana López Broseta, Jorge del Estal Jimenez, Laura Canadell Vilarrasa.

Tercer premi a la comunicació llarga:

'Proponemos un nuevo enfoque de la atención domiciliaria: mapa de riesgos en seguridad del paciente'. Autors: Elisa Vidal Esteve, Montse Gens Barberà, Núria Hernandez Vidal, Laura Palacios Llamazares, Yolanda Mengíbar García, Ma. del Puy Muniain Diaz de Cerio.

Premi al millor tweet del congrés:

'En #Donosti #congresoseca19 de @calidad assistencial nervios, risas, aplausos en 3 en 7 minutos però todas #generando valor', per Albert Adam.

tracking