Diari Més

Els efectes del temporal

El sensesostre trobat diumenge al Francolí va morir arrossegat pel riu

Al cos no se li han trobat indicis de criminalitat

Pla general dels Bombers buscant els desapareguts a la zona on s'ha localitzat un cos el 27 d'octubre del 2019 (horitzontal)

desaparegut, aiguats, Francolí, Bombers, riu, llevantadaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home sense sostre trobat diumenge a la llera del Francolí, a l'alçada de la Pobla de Mafumet, va morir arrossegat pel riu. Segons han confirmat fonts policials a l'ACN, al cos no se li han detectat indicis de criminalitat. Es tracta doncs de la tercera víctima mortal dels aiguats a Catalunya, després dels homes trobats a Arenys de Munt i a Tarragona. Els equips de recerca encara busquen quatre persones desaparegudes. El sensesostre seria de nacionalitat estrangera i vivia en una cabana situada a la zona del Rec del Molí, al terme municipal de Constantí, força a prop del riu, i l'aigua l'hauria sorprès a prop de la llera.

Els Bombers continuen aquest dimarts amb el dispositiu de recerca per tal de localitzar les quatre persones que encara es troben desaparegudes. És el setè dia d'operatiu. Els efectius són els mateixos que en la jornada de dilluns i consten de dues unitats de l'Equip de Prevenció Activa Forestal (EPAF) que desbrossen, amb l'ajuda de maquinària, alguns punts a l'entorn del Pont Vell de Montblanc i de Vilaverd. Tot i això, s'activaran més efectius si es detecten nous indicis, segons els Bombers.

tracking