Diari Més

Solidaritat

La DO Conca de Barberà engega una col·lecta solidària pels afectats pel temporal

Els diners recaptats a través de la Festa del Trepat es destinaran al celler afectat de Rendé Masdéu

Pla general de la zona d'un dels ponts afectats de l'Espluga de Francolí, amb les destrosses i el riu baixant amb intensitat. Foto del 23 d'octubre del 2019 (Horitzontal).

Riu Francolí, L'Espluga de Francolí, aiguat, temporal, destrosses, Francolí, aiguatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La DO Conca de Barberà organitzarà diferents activitats solidàries per recaptar diners per lespersones afectades pels aiguats del temporal de dimarts. Entre les iniciatives s'ha engegat una recol·lecta solidària através de la Festa del

Trepat. Tots els diners recaptats aniran destinats al Celler Rendé Masdéu de l'Espluga de Francolí, que ha estat arrasat per l'aigua.

Aquest dimecres s'han reunit Bernat Andreu, president de la DO Conca de Barberà amb Salvador Puig, president de l'INCAVI, Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials

d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona i diferents elaboradors, cellers, cooperatives viticultors de la Conca de Barberà.Des de la DO Conca de Barberà han transmès tot el suport i recolzament als propietaris i família del celler afectat.

A més a més, s'està organitzant l'elaboració d'un vi solidari dels cellers de la Conca per recaptar diners. El vi es posarà a la venda el més aviat possible.

tracking