Diari Més

Els efectes del temporal

Dos desapareguts a Vilaverd a causa dels aiguats

Busquen una mare i el seu fill després que el Francolí s'hagi endut el bungalow on eren a Vilaverd.

Punt de coordinació i control de la recerca ubicat a la Riba.

Dos desapareguts a Vilaverd a causa dels aiguatsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una mare i el seu fill han desaparegut aquest dimarts a la nit a Vilaverd (Conca de Barberà) arrossegats pel Francolí, que s'ha endut un bungalow situat a prop de la llera del riu durant la llevantada que assola diversos indrets de Catalunya durant tot el dia.

Els serveis d'emergència han establert a la localitat de La Riba, a tocar de Vilaverd, el punt de coordinació i control de la recerca.

La pluja ha estat especialment intensa al Camp de Tarragona i al sud de Ponent. Segons ha explicat l'alcalde de Vilaverd, Antoni Anglès, al canal 3/24, el bungalow era una construcció prefabricada annexa a un mas del municipi, de 450 habitants.

Anglès també ha explicat que sis dotacions dels Bombers i diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra busquen ara les dues persones desaparegudes, tot i que la tasca és complicada pel fet que zona és d'accés difícil.

Altres afectacions importants han tingut lloc a municipis com l'Espluga de Francolí o Arbeca, on l'alcalde, Sergi Pelegrí, ha explicat també al 3/24 que l'aigua ha provocat nombrosos danys com ara inundacions de baixos i carrers o cotxes arrossegats.

A Cambrils la crescuda de la riera que travessa el municipi s'ha endut part d'una passera, i ha calgut evacuar un grup d'escolars que s'hostatjaven en una casa de colònies que s'inundava. Passaran la nit en un pavelló poliesportiu.

Un dels ponts que el Francolí s'ha endut a l'Espluga de Francolí, amb una construcció arrasada i runa per tot arreu

Dos desapareguts a Vilaverd a causa dels aiguatsACN

tracking