Diari Més

Empresa

Ercros inverteix 7 milions en la tercera ampliació de la planta Vila-seca I

La factoria incrementarà la seva capacitat de producció en 26.000 tones anuals

Després de les ampliacions, la capacitat global de producció augmentarà a 217.000 t/any.

Ercros ha posat en marxa la segona ampliació de la planta de clor de Vila-seca ICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa química catalana Ercros ha invertit set milions d'euros en la tercera ampliació de capacitat de la seva planta de producció de clor i sosa càustica Vila-seca I, amb la posada en marxa d'un nou electrolitzador que aportarà 26.000 tones anuals més a la seva capacitat.

Després d'aquesta acció, la capacitat total de producció de clor d'Ercros puja a 217.000 tones a l'any, de les quals 172.000 es produiran a la fàbrica de Vila-seca I i les 45.000 restants a la seva altra planta de Sabiñánigo (Osca), segons ha informat la companyia en un comunicat.

Ercros culmina així l'ampliació de la capacitat de la seva planta de Vila-seca I iniciada el 2017 amb una primera inversió de 20 milions d'euros, a la qual va seguir una segona operació amb un cost de 3,7 milions d'euros el mes de març de l'any passat.

Per tant, la companyia catalana ha invertit un total de 30,7 milions d'euros a Vila-seca I, consolidant-se com el primer fabricant espanyol de clor i sosa càustica i la novena europea.

Així mateix, amb les tres ampliacions dutes a terme entre el 2017 i el 2019 Ercros ha recuperat el nivell que tenia abans del cessament de la tecnologia de mercuri, arran de la prohibició europea per usar aquest material a les fàbriques de clor-àlcali.

tracking