Diari Més

Successos

El PSC denuncia pintades i amenaces al cotxe i a la casa d'una regidora de Mont-roig del Camp

L'alcalde, Fran Morancho, adverteix que «els violents mai aconseguiran trencar la nostra convivència»

Les pintades al cotxe

El PSC denuncia pintades i amenaces al cotxe i a la casa d'una regidora de Mont-roig del CampCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC ha condemnat de forma rotunda les pintades amenaçants que, segons la formació socialista han aparegut a Mont-roig del Camp i que han afectat la casa particular i el cotxe d’'una regidora.

Així, «amenaces del tipus “traïdors”, “fora del poble”, o “l'’enemic el tenim a l’'Ajuntament” (amb la imatge dels 7 regidors del PSC) han aparegut a diverses instal·lacions municipals i mobiliari públic», segons asseguren els socialistes.

Davant d’'aquests fets tan greus l’alcalde del municipi,Fran Morancho, ha condemnat“aquesta «nova manifestació de vandalisme sectari que ja amenaça les persones a casa seva». «Tots els i les demòcrates hem de mostrar el nostre rebuig a fets tan lamentables, sense ambigüitats. En cas contrari ningú pot saber quin serà el proper objectiu dels feixistes violents», ha afegit.”

«Mont-roig és i serà un poble sinònim de llibertat, amb pau i tolerància. Els violents mai aconseguiran trencar la nostra convivència. Confio que tots els grups municipals condemnin aquestes accions del tot reprovables», ha sentenciat el batlle.

tracking