Diari Més

Vint-i-sis ferits durant les protestes d'avui, un per contusió ocular

Al llarg de la jornada el SEM també ha atès a 2 persones a Tarragona que han estat donades d'alta 'in situ'

Pla general del moment d'enfrontament dels manifestants amb els agents i antidisturbis dels Mossos a l'entrada del peatge de l'Ampolla. Imatge del 18 d'octubre del 2019 (horitzontal)

enfrontament, AP-7, Ampolla, tall, protesta, N-340, Antidisturbis, manifestantsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 26 persones han quedat ferides, una d'elles per contusió ocular, durant les protestes d'aquest divendres contra la sentència del procés, que coincideixen amb la vaga general convocada a Catalunya per dos sindicats independentistes minoritaris.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la majoria d'assistències s'han produït a la ciutat de Barcelona, amb un total de 19 fins a les 19.15 hores, on un dia més s'estan produint enfrontaments al centre de la ciutat entre policies i manifestants violents.

D'aquests dinou ferits, vuit han estat donats d'alta in situ i onze assistències més estan encara actives.

Al llarg de la jornada el SEM també ha atès a 2 persones a Tarragona que han estat donades d'alta in situ; una a Molins de Rei (Baix Llobregat); una a Montcada i Reixac (Vallès Occidental); una a Terrassa (Vallès Occidental); una a Alella (Maresme) i una altra a la carretera C-58 d'accés a Barcelona.

tracking