Diari Més

Tallen l'AP-7 en cinc trams tarragonins en la quarta jornada de mobilitzacions

Un grup de persones també ha tallat l'AP-2 a Barberà de la Conca i la C-14 a Alcover i la Selva del Camp

Imatge d'un tall de l'AP-7 a l'Ebre.

L'AP-7 es troba tallada en cinc trams tarragonins per manifestacions@EbreCDR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'autopista AP-7 ha qudat tallada en cinc trams a la demarcació de Tarragona el matí d'aquest dijous, 17 d'octubre, en el quart dia de mobilitzacions per mostrar el rebuig a la sentència de l'1-O. Els manifestants han tallat aquesta via a l'alçada de Tarragona en sentit Barcelona, Mont-roig del Camp en ambdós sentits, Freginals en sentit València, Ulldecona en sentit Barcelona i al Vendrell en sentit Barcelona. A Mont-roig, cap a les 8.10h s'ha obert un carril en cada sentit, mentre que a Freginals i Ulldecona, on s'ha fet l'acció de matinada, ha quedat oberta cap a les 7.15h.

Pel que fa al Vendrell, es fan desviaments per la C-32 i l'N-340. Segons Protecció Civil, s'ha activat la prealerta Transcat derivat d'aquest tall, ja que s'estan aturant els camions de transport de mercaderies perilloses. Aquests vehicles queden estacionats al carril de la dreta fins que s'obri de nou la circulació.

A més, un grup de manifestants també ha tallatl'AP-2 a Barberà de la Conca cap a les 7h i la C-14 a Alcover. Totes dues vies ja es troben obertes des de pocs minuts després de les 8h. Cap a mig matí, poc abans de les 11h, també s'ha tallat la C-14 a la Selva del Camp per manifestació.

La C-12 està tallada a Flix però no és a causa de cap acte reivindicatiu, ja que la incidència es produeix per neteja de via, segons informa el Servei Català de Trànsit.

tracking