Diari Més

La cia Le Tendre Amour porta l'espectacle 'Seasons Circus' al Convent de les Arts d'Alcover

Les funcions es podran veure el 17 d'octubre a les 20h i el 19 d'octubre a les 17h dins els actes de la Festa Major d’Alcover

La companyia Le Tendre Amour realitza un intens treball de posta a punt de l'espectacle.

La cia Le Tendre Amour porta l'espectacle 'Seasons Circus' al Convent de les Arts d'AlcoverCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una desena d'artistes provinents d'Argentina, Lituània, Itàlia, Cuba, Estats Units o el Canadà, van arribar a Alcover el passat diumenge, 6 d’octubre, per tal d’iniciar un intens treball de posta a punt de l’espectacle de circ i música barroca Seasons circus. Aquest xou va ser present el 2015 al Festival de Nadal de Graz, omplint les setze representacions realitzades. Aquest mateix mes d’octubre, la companyia portarà aquest espectacle fins a Mèxic, motiu pel qual han escollit el Convent de les Arts per tornar a posar en funcionament la proposta amb un nou repartiment pel que fa als artistes de circ. L’espectacle es podrà veure el 17 d’octubre a les 20h i el 19 del mateix mes a les 17h.

Bona part de la companyia ha estat allotjada en diverses cases del municipi, així com en algunes localitats del voltant. Els artistes, després de les jornades d’assaig al Convent de les Arts, es desplacen fins a les llars d’acollida i conviuen amb les famílies, de manera que s’aconsegueix un ric intercanvi cultural i social de forma recíproca. Aquesta acollida finalitzarà el mateix dissabte 19 d’octubre coincidint amb la darrera de les dues funcions obertes al públic que la companyia durà a terme a Alcover.

A Seasons circus l'escenari es converteix en un bulliciós mercat del segle XVI on la vida està present en tota la seva rica varietat. Sense paraules, s’expliquen històries sobre amor, passió, coratge i canvi. El públic emprèn un llarg viatge en el temps i recorre les quatre estacions que serveixen per representar el cicle de la vida. Dolor, felicitat, ràbia, eufòria: tota emoció es comunica a través del moviment i del color sonor.

Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, així com a la pàgina web www.conventarts.cat. Les entrades anticipades aquesta temporada són més econòmiques que a taquilla i, a més a més, no hi ha càrrec de comissió en la compra online.

tracking