Diari Més

Societat

L'acció 'Netegem la platja' recull 20 quilos de brossa del Regueral de Cambrils

Una quarentena de persones van participar en l'activitat organitzada per Secomsa

La majoria dels residus recollits van ser burilles, envasos de menjar ràpid i brides.

L'acció 'Netegem la platja' recull 20 quilos de brossa del Regueral de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quarantena de cambrilencs, la majoria famílies i grups d’adolescents, van recollir aquest diumenge gairebé 20 quilos de brossa a la platja del Regueral durant l’acció batejada com Netegem la platja. Aquesta activitat estava organitzada per Secomsa, l’empresa pública comarcal que s’ocupa de la gestió dels residus en 27 dels 28 municipis de la comarca.

La majoria dels residus recollits van ser burilles, envasos de menjar ràpid i brides. L’acció de neteja es va dur a terme durant una hora i, en finalitzar, es van separar les diferents fraccions recollides (envasos, parer i cartró, orgànica i rebuig ) i es van pesar.

Després de la recollida es van repartir esmorzar i aigua entre les persones participants i es van sortejar dos passejos en veler obsequi del Club Nàutic de Cambrils, dos mesos de classes de rem oferts per l’entitat esportiva Vent d’Estrop i un bateig de submarinisme obsequi de Glups Diving.

Secomsa ha promogut aquesta iniciativa per conscienciar sobre la necessitat de millorar la recollida selectiva i la protecció del nostre entorn natural més immediat.

tracking