Diari Més

L'ANC Mont-roig busca recaptar els 13.000 euros que demanen de fiança als veïns investigats per l'1-O

Entre les activitats programades per als dies 5 i 6 d'octubre hi ha un concert amb Cesk Freixas, Joan Rovira i Pepet i Marieta, entre d'altres

Els tres veïns de Mont-roig, acompanyats per lletrats del col·lectiu d'advocats voluntaris 1 d'octubre, arribant als jutjats de Reus.

veïns de Mont-roig investigats per l'1-OACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ANC de Mont-Roig del Camp amb la col·laboració dels Avis i Àvies per la Llibertat i el CDR Mestral preparen per als dies 5 i 6 d’octubre un cap de setmana solidari per recaptar 13.000 euros. La quantitat és laxifra que es demana als tres veïns de Mont-roig pels fets de l’1 d’Octubre.

Les entitats volen aconseguir nous ingressos per poder fer front a possibles noves despeses, ja que la Caixa de Solidaritat ha hagut d’abonar la xifra requerida.

El parc Maria Martori acollirà dissabte per la tarda unaxocolatada, un espectacle de titelles a càrrec de l’invisible Titelles i un demàgia amb el Mag Struc. L'esdeveniment comptarà ambla presència de la Tortugueta de Marçà i el bou de Reus.

Per la nit, tindrà lloc un gran concert presentat per David Bagés comptarà amb l’actuació de Cesk Freixas, Joan Rovira, Pepet i Marieta, Nats, Miquel Pujadó, Xavi Ciurans (Gertrudis), Rampaire, Guillem Anguera, Erik Vinaixa, Alidé Sans i alguna sorpresa més.

El diumenge es farà un vermut popular amenitzat per Joan Masdeu i l’Alba de Riudoms i també actuaran els Xiquets de Reus i els gegants i grallers del poble.

MÉS INFORMACIÓ

El jutge demana una fiança de 13.000 euros a tres veïns de Mont-roig investigats per l'1-O

tracking