Diari Més

Joan Dausà, Maria Rodés o el Petit de Cal Eril, plats forts del Festival Accents

El certamen, que començarà aquest cap de setmana, oferirà actuacions a Reus, Cambrils, Riudoms, Mont-roig i Alcover

Presentació del Festival Accents.

Joan Dausà, Maria Rodés o el Petit de Cal Eril, plats forts del Festival AccentsAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Accents donarà el tret de sortida a la seva sisena edició aquest cap de setmana.El projecte d’Empenta Cultural oferirà durant més de dos mesos actuacions a Reus, Cambrils, Riudoms, Mont-roig del Camp i Alcover. Entre els artistes que passaran per la nova edició hi haJoan Dausà, Maria Rodés, el Petit de Cal Eril, Anna Roig & Àlex Cassanyes, el duet Sílvia Comes i Joan Isaac o Espaldamaceta.

La major part de les actuacions de l’Accents són de pagament, però també hi haurà concerts gratuïts com el cas de Magalí Sare, Filferro, Namina, Martínez o Susannes.

Es tracta d’una programació de 19 grups i artistes que es podran escoltar fins al 20 de desembre a Reus, als teatres Fortuny, Bartrina, Bravium i Jardins Casa Rull; al Convent de les Arts d’Alcover, al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig del Camp; al Teatre-Auditori Casal Riudomenc i a la Cripta de l’Ermita de Cambrils.

Circuit Folc i música en euskera

El Festival se sumarà al Circuit Folc amb les actuacions deArrels de Gràcia, Menut i Anna Ferrer. A més a més, hi participaran Jabier Muguruza, Anari i Mice en reconeixement a les cançons en euskera.

També s'han sumat sinèrgies amb el concurs Portautors de Tarragona i per això la guanyadora d’aquest certamen actuarà a l’Accents, en aquest ocasió la cantautora vallenca Susannes.

L’espectacle d’homenatge a la chanson francesa La Tendresse, d’Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band al Teatre Fortuny, s'emmarca dintre del Vermusic de Vermut Miró. El20 de desembre hi haurà el concert de la gira de comiat del darrer disc de Joan Dausà. Sílvia Comes i Joan Isaac també presentaran el seu últim treball on han traduït les cançons de Sílvio Rodríguez, un dels cantautors més emblemàtics de Sud-Amèrica i que a Reus es podran escoltar en català a través de la veu d’aquests dos grans de la cançó d’autor.

tracking