Diari Més

Sanitat

Obre el nou consultori local de la Pobla de Montornès

L’espai ha suposat una inversió de 475.000 euros i dona servei a més de 2.500 usuaris

Imatge de l'interior del nou consultori local de la Pobla de Montornès.

consultori local, La Pobla de MontornèsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns entra en funcionament el nou consultori local de la Pobla de Montornès, que està ubicat a l’avinguda Catalunya i dona servei a 2.572 usuaris. Segons informa el Departament de Salut, el nou consultori té una superfície construïda de 234 metres quadrats distribuïts en una planta baixa amb entrada i espais administratius, àrea assistencial amb consultes mèdiques, d’infermeria i polivalent, sala d’espera i espais de magatzem i instal·lacions. L’equipament depèn de l’Equip d’Atenció Primària Torredembarra, gestionat per la Xarxa Santa Tecla, i substitueix l’anterior centre que s’ubicava a la planta baixa d’un edifici antic al costat de l’Ajuntament.

El centre és diàfan i compta amb un accés a peu de carrer adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, que disposen també d’una plaça d’estacionament a l’entrada.

L’horari d’atenció del consultori és de dos quarts de nou del matí a dos quarts de quatre de la tarda de dilluns a divendres i l’atenció continuada es fa al CAP Torredembarra.

L’equipament ha suposat una inversió de 474.185 euros.

tracking