Diari Més

Societat

Entra en funcionament l'horari d'hivern de la zona blava de Salou

A partir de dimarts 1 d'octubre es redueixen les zones d'aparcament de pagament

Diverses places d'aparcament de zona blava a la Via Roma de Salou.

Salou amplia els horaris de la zona blava durant la temporada turísticaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demà dimarts, dia 1 d’octubre, l’Ajuntament de Salou iniciarà el nou horari d’hivern d’aparcament a la zona blava. D'aquesta manera esreduiran, notablement, els punts d’aparcament de pagament respecte l’estiu. L'horari d'hivern estarà vigent fins al 31 de maig, a excepció de Setmana Santa.

El municipi només comptarà amb sis carrers on serà vigent la zona blava: Barcelona, Via Roma, Ciutat de Reus, Via Augusta, el primer tram de Berenguer de Palou i Scala Dei. En total, 227 places de zona blava, distribuïdes pel municipi, i, especialment, a la zona més cèntrica i comercial de Salou, per tal d’afavorir la mobilitat comercial.

L’horari de vigència de l’estacionament regulat serà de dilluns a divendres, en horari de les 9.30h a les 14h; i de les 17h a les 20h. També s'haurà depagar els dissabtes al matí, de 9.30 a 14 hores.

Targeta aparcament

Els residents que tinguin l’impost de vehicles (ICV) domiciliat en un dels carrers i números anteriorment esmentats, disposaran d’una targeta amb 200 hores d’estacionament gratuït. En canvi, aquelles persones que tinguin domiciliat l’ICV en la resta de carrers del municipi, disposaran d’un abonament de 150 hores. Aquesta targeta és vàlida fins el 30 de setembre de 2020, i permet treure un tiquet per aparcar el vehicle assignat en zona blava fins esgotar el crèdit de què disposi. Un cop esgotat el saldo, la targeta quedarà automàticament anul·lada.

A partir de demà dimarts, 1 d’octubre, es durà a terme la recàrrega de les targetes.Els interessats hauran de presentar el DNI original del titular del vehicle o una autorització signada pel mateix amb fotocopia del seu DNI a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, i entregar la targeta caducada.

tracking