Solidaritat

El Morell recapta gairebé 7.000 euros durant la 6a edició d'Hol·la Genís

500 persones van participar en aquesta prova esportiva solidària contra el càncer infantil

Els nens també van poder participar a la

El Morell recapta gairebé 7.000 euros durant la 6a edició d'Hol·la GenísCedida

La 6a cursa Hol·la Genís del Morell ha recaptat prop de 7.000 euros destinats a lluitar contra el càncer infantil. Unes 500 persones han participat en la iniciativa solidària, que ja és una cita fixa al calendari dels morellencs.

La xifra de 7.000 euros es podria veure augmentada, ja que encara falta afegir les aportacions de particulars i empreses que s'han sumat a la causa. Les aportacions econòmiques es repartiran entre Solidaritat Sant Joan de Déu i la Casa Ronald McDonald de Barcelona.

Sota el lema «Lluita amb nosaltres, la victòria és la cura», el carrer Pompeu Fabra del Morell es va omplir diumenge d'un gran nombre de corredors. Els participants van poder escollir entre diverses modalitats:curses de 9 i 5 quilòmetres, una caminada de 4 i curses infantils.

Hol·la Genís

La causa la va iniciar fa sis anys la família del Genís Sánchez, un petit morellenc afectat pel càncer i que, sortosament, ha pogut guanyar la seva cursa particular. Através d’aquesta cursa i també amb altres activitats menors es reuneixen fons econòmics que posteriorment lliuren a diverses entitats que treballen i investiguen per lluitar contra el càncer infantil.