Diari Més

Política

Roldán acusa Torra de ser «la benzina dels comandos separatistes»

En declaracions a Vila-seca, la líder del partit taronja ha afirmat que «aquesta ha estat la setmana negra del separatisme a Catalunya»

Pla mitjà de la líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, en roda de premsa des de Tarragona, el 24 de setembre del 2019

CDR, detinguts, Lorena Roldán, PP, Quim TorraRoger Segura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán, ha acusat el president de la Generalitat, Quim Torra, de ser la «benzina dels comandos separatistes». Roldán s'hi ha referit després que mitjans de comunicació hagin publicat una presumpta vinculació del president amb un dels detinguts de l''operació Judes'. La portaveu de Cs ho ha titllat de «gravíssim» perquè Torra, apunta, «no només els ovaciona, els defensa i els aplaudeix al Parlament, sinó que, en cas de confirmar-se aquesta informació, podria també haver estat al corrent de les seves accions i fins i tot planejar ajudar-los».

En declaracions als mitjans de comunicació a Vila-seca, la líder del partit taronja ha afirmat que «aquesta ha estat la setmana negra del separatisme a Catalunya». També ha reiterat que els partits independentistes han aprovat resolucions declarades il·legals pel Tribunal Constitucional, han votat per fer fora la Guàrdia Civil de Catalunya i han censurat i fet fora a la seva formació del Parlament per denunciar la «infàmia» de Torra i la resta de diputats quan van aplaudir a favor dels detinguts acusats de terrorisme.

Així mateix, Roldán ha instat el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, a deixar de «donar l'esquena als catalans constitucionalistes» i li ha demanat que trenqui tots els seus pactes i governs entre els socialistes i els ajuntaments independentistes i a la Diputació de Barcelona.

tracking