Diari Més

Policial

Desmantellen una organització que falsificaven documents per obtenir beneficis empresarials a Reus

Set persones han estat detingudes en diferents localitats de la demarcació

Pla detall d'una detenció en el marc d'una operació de la policia espanyola a la zona de Tarragona.

Desmantellen una organització que falsificaven documents per obtenir beneficis empresarials a ReusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia espanyola ha detingut set persones que falsificava documentació a fi d’obtenir beneficis en empreses relacionades amb el sector de l’hostaleria. Els agents de la policia espanyola van desmantellar aquesta organització la setmana passada. Els detinguts es dedicaven a falsificar documents d’identitat personal i de factures amb l’objectiu d’obtenir beneficis empresarials. A més, feien inscripcions a l’ajuntament amb falsos empadronaments. Es tractava d’un grup organitzat en el qual cadascú s’encarregava d’una tasca concreta. Les empreses vinculades a aquest grup es trobaven a Reus, si bé les detencions s’han fet en diversos municipis de la demarcació tarragonina, segons informen fonts policials.

Als set detinguts se’ls imputa falsedat documental públic/oficial, reclamació judicial i per infracció greu a la Llei d’estrangeria. L’operació policial es va iniciar a principis de juliol d’enguany, quan els agents van tenir coneixement que diverses persones que demanaven la concessió de llicències per desenvolupar en establiments hostalers, entregaven falsificacions de documents d’identitat i també factures falses, segons informen fonts de la policia espanyola.

Acte seguit es va iniciar la investigació policial. Es van registrar dos locals comercials de Reus, en un operatiu conjunt amb la Guàrdia Urbana de Reus i funcionaris del Servei Provincial d’Inspecció de Treball i Seguretat Social. L’operació es va saldar amb els set detinguts, de diverses nacionalitats, un dels quals va quedar retingut a Barcelona a l’espera de la seva expulsió del país. La resta van passar a disposició judicial i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking