Diari Més

Cambrils acull la celebració de la final de la copa d'Espanya de Bike Trial

El campió del món Àngel Batlle ha inaugurat aquest divendres el CambriBike

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actual campió del món, Àngel Batlle, ha ofert aquest divendres a la tarda una exhibició en el parc del Pinaret en motiu dela inauguració del CambriBike. Diumenge, Cambrilsacollirà la darrera cita de la copa d’Espanya de trial, en la que Vera Barón i Alejandro Montalvo arriben com a líders del circuit estatal. Elssegüents classificats, Ion Areitio i Borja Conejos, es troben a molt poca diferència d'ells.

CambriBike és una iniciativa encapçalada pel Patronat de Turisme de Cambrils i hi participen les empreses del territori Cycling Costa Daurada, Bike Cambrils, RodaBike, Esports Mariné, Naturetime, Sport No Limit Travel, la Penya Cicloturista de Cambrils, Wala, Jump Land, Disfruta & Verdura, Bernaví i Bike Park Costa Daurada.

ONCE amb el ciclisme adaptat

Entre les novetats d’enguany, destaca la implicació del'ONCE Catalunya que organitzarà una activitat de sensibilització de ciclisme adaptat. Amb aquesta iniciativa, els participants es posaran en el lloc de les persones amb discapacitat visual i viuran l’experiència de circular en bicicleta sense veure res i assistits per un guia.

Entre d'altres activitats programades hi haurà dues masterclass d'spinning a càrrec de Melcior Mauri, referent del ciclisme a Cataluny. Tindran lloc el dissabte i les inscripcions seran gratuïtes, les quals es faran al mateix stand ubicat al CambriBike. Les places seran limitades. Está confirmada l’assistència de l’Ignacio Ávila i Joan Font, campions del món de ciclisme en pista en els mundials paralímpics.

A la plaça del Setge, es podrà gaudir d’una sessió de «Cinema Rueda a la Fresca», on es projectarà el curt The Climbi la pel·lícula documental Afghan Cycles.

CambriBike Educa

Els nens tindran també el seu espai al CambriBike Educa amb competicions expressament pensades per a ells. L’educació vial prendrà especial importància amb un circuit que es podrà fer durant tot el cap de setmana amb la col·laboració de la Policia Local de Cambrils, que permetrà als més petits aconseguir el diploma CambriBike-Expert.

Totes les activitats es poden consultar al següent enllaç.

tracking