Diari Més

Turisme

La fallida de Thomas Cook acabarà afectant 2.000 viatgers britànics a la Costa Daurada

Els hotelers calculen que el 95% de les contratacions ja s'havien completat

Viatgers del touroperador Thomas Cook a un aeroport esperant per facturar els seus vols.

La fallida de Thomas Cook acabarà afectant 2.000 viatgers britànics a la Costa DauradaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fallida deltouroperadoranglèsThomasCook afectarà al voltant de 2.000 turistes britànics que tenien previstes pernoctacions a la Costa Daurada.

Aquesta és la xifra que han calculat des de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme. Segons les seves dades, un total de 55.000 viatgers britànics havien contractat estades a la Costa Daurada a través d'aquesttouroperadorper la temporada estiuenca d'aquest 2019.

Del total de contractacions, els hotelers calculen que ja s'han completat el 95%, el que representaria que 53.000 d'aquests turistes ja han completat les seves vacances tarragonines.

D'aquesta manera, el tancament sobtat deThomasCook acabaràafectantuns 2.000 turistes britànics que, segons la Federació d'Hostaleria, «rebran tots els serveis contractats i seran repatriats en altres vols gestionats pel govern britànic».

LaFEHTconsidera que a causa de l'important volum de treball que generavaThomasCook a la Costa Daurada, l'afectació al sector serà molt negativa, «a causa dels impagaments que es patiran».

Els hostalers reclamenales administracions públiques la seva implicació per aconseguir que la pròxima temporada, «es pugui suplir aquesta operativa amb altrestouroperadorsi companyies aèries».

MÉS INFORMACIÓ

Cues i retards a l'Aeroport de Reus pel tancament de Thomas Cook

tracking