Diari Més

Societat

Els CDR de la demarcació convoquen una manifestació en contra de les detencions d'avui

S'han convocat a Reus i Tortosa sota el lema «Aturem la repressió»

Diversos agents de la Guàrdia Civil a la porta d'un habitatge del carrer Goya de Sabadell on estan duent a terme un escorcoll.

Els CDR del Camp de Tarragona convoquen una manifestació en contra de la «repressió»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els CDR del Camp de Tarragona han convocat dues manifestacions sota el lema «Aturem la repressió». La convocatòria s'ha fet per denunciar la detenció de nou membres dels CDR que s'ha fet aquest dilluns en un operatiu de la Guàrdia Civil. Les manifestacions estan previstes per les 20 hores a la plaça Prim de Reus i a les 20.45 a la plaça Alfons de Tortosa. A Tarragona, en canvi, han convocat una xiulada a les 19 hores a la plaça de les Cols.

Els nou membres dels CDR detinguts estan sent investigats per delictes de rebel·lió, terrorisme i tinença d'explosius, segons ha informat la fiscalia de l'Audiència Nacional (AN) en un comunicat. Segons el ministeri públic, els detinguts preparaven «projectes terroristes amb fins secessionistes» i justifica l'operatiu de la Guàrdia Civil, ordenat pel jutjat d'instrucció 6 de l'AN, davant la «certesa» que els acusats pensaven actuar entre l'aniversari de l'1-O i l'anunci de la sentència del Tribunal Suprem.

tracking