Diari Més

Més de 200 desallotjats i dos ferits per una barreja de productes de clor de la piscina d'un hotel

La reacció d’aquesta mescla ha quedat concentrada al pàrquing interior de l’establiment i s’ha pogut neutralitzar dins del tanc

Imatge de l'exterior de l'hotel acordonat per un incident amb clor a Altafulla.

Imatge de l'exterior de l'hotel acordonat per un incident amb clor a Altafulla.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 237 persones han estat desallotjades i dues han resultat ferides per intoxicació com a conseqüència de la barreja de diversos productes de clor de la piscina d’un hotel a Altafulla. La reacció d’aquesta mescla ha quedat concentrada al pàrquing interior de l’establiment i s’ha pogut neutralitzar dins del tanc, segons informen els Bombers. A més d’aquest cos d’emergències, també treballen al lloc el Servei d’Emergències Mèdiques, la Policia Local d’Altafulla i els Mossos d’Esquadra.

El telèfon 112 ha rebut un avís cap a les 9.20h que s’havia produït una reacció d’una barreja de productes de clor de la piscina de l’Altafulla Mar Hotel. A causa d’això han quedat ferits dos homes –dos operaris- per inhalació d’aquesta reacció tòxica. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) els ha traslladat amb pronòstic menys greu a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona.

En el moment del succés hi havia un total de 212 hostes i 25 treballadors a l’establiment. En un primer moment s’ha ordenat la seva confinació, però finalment s’ha procedit al desallotjament de totes aquestes persones –un total de 237-.

La reacció de la barreja d’aquests productes de clor ha quedat concentrada al pàrquing interior de l’hotel i ja s’ha pogut neutralitzar la reacció dins el tanc. Els Bombers treballen ara en les tasques de ventilació, que consisteixen enen extraure la reacció de gas des de l'interior del pàrquing a l'exterior amb l'objectiu de reduir la concentració.

Fins al lloc s’hi ha desplaçat un total de tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies del SEM, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. La zona ha quedat acordonada per prohibir-ne el pas.

tracking