Diari Més

Joan i Roger Pera es posaran en la pell de Leopold i Wolfang Amadeus Mozart al Josep Carreras

El concert d'aquest divendres, 13 de setembre, donarà el tret de sortida a la temporada de tardor de l'Auditori

Un moment de l'obra 'Papà Mozart'.

Joan i Roger Pera es posaran en la pell de Leopold i Wolfang Amadeus Mozart al Josep CarrerasCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada de tardor de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca arrencarà amb el concert Papà Mozart elproper divendres 13 de setembre a les 9 del vespre. Joan Pera, Roger Pera i la versió cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès seran els protagonistes de la cita musical.

El concert repassarà obres cèlebres de W.A Mozart com ara l’Obertura de Don Giovanni, La flauta màgica, Les noces de Fígaro, la Simfonia de les joguines (Leopold Mozart), la Simfonia Concertant, la Sonata alla turca, la Simfonia núm. 41 Júpiter, entre d’altres.

Joan i Roger Pera, pare i fill, es posaran en la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfang Amadeus Mozart per a reviure les esperances, les pors, les ambicions i l’estima que envolten tota relació paternofilial a través d’un text perfilat amb mà de mestre pel dramaturg català Sergi Belbel. El concert compta amb la direcció escènica de Miquel Gorriz i la direcció musical de Rubén Gimeno.

Les entrades es podran adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

tracking