Diari Més

Societat

Més de 1.500 persones participen a la 28a Paella Popular de La Pobla

En total es van cuinar 60 paelles en una jornada de festa

L'acte es va celebrar al magatzem de la Cooperativa.

Més de 1.500 persones participen a la 28a Paella Popular de La PoblaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En la 28a edició de la Paella Popular de la Pobla de Mafumet van participar una seixantena de colles que es van posar els davantals per cuinar fins a 60 paelles. El passat dissabte es van reunir fins 1.500 persones al magatzem de la Cooperativa.

La celebració, que s’allarga fins ben entrada la matinada, va estar amenitzada pels DJ locals Alex Sunrise, Gabry DC, DJ Salmer i DJ Guibbons. També hi va haver animació infantil Boti-boti-boti al Parc de les Pobles en sessió de matí i tarda, així com l’actuació de la Txaranga Tocabemolls i l’animació itinerant per les taules amb personatges.

Ja a la tarda, el protagonisme es va traslladar a l’escenari instal·lat a la gran carpa-menjador, on hi va tenir lloc la festa infantil amb espectacles d’animació, personatges infantils i pintacares. El berenar infantil va donar pas al gran festival de karaoke per a petits i grans, que va oferir grans moments de diversió mentre els assistents a la Paella es disposaven a sopar tot esperant el ball amenitzat pels DJ locals.

La 28a Paella Popular s’emmarca en el programa d’actes de les Festes d’Estiu, que en aquest mes de setembre afronta ja els darrers actes de la seva programació.

tracking