Diari Més

Meteorologia

Alerta groga a Tarragona per pluges a partir dilluns la nit i tot el dia de dimarts

Al litoral i prelitoral sud s'activarà l'alerta per vent i fenòmens costers

Imatge del cel negre a sobre de Tarragona.

Les pluges tornen a causar estralls al Camp de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La demarcació de Tarragona activarà a partir d'aquesta nit, a les 22h, l'alerta groga per pluges o tempestes, la qual es mantindrà durant tot el dia de demà. Així ho informa l'Agència Estatal de Meteorologia, que indica que hi haurà nivell vermell (risc extrem) per aquests fenòmens a Barcelona i Girona. I és que està prevista l'entrada d'una DANA (depressió aïllada en nivells alts) que entrarà pel Cantàbric oriental i es desplaçarà deixant fortes pluges al Mediterrani.

Pel que fa a la província de Tarragona, en concret s'activarà l'alerta per pluges o tempestes al litoral i prelitoral nord. Pel que fa al litoral sud, s'activarà també l'alerta groga per vent i fenòmens costers.

Protecció Civil ha activat l'alerta del pla Inuncat per la previsió d'aquestes pluges, que afectaran sobretot el litoral i el prelitoral central.Les pluges podrien provocar incidències i complicar la mobilitat, sobretot a l'àrea metropolitana. Protecció Civil demana extremar precaucions i no quedar-se a prop de lleres, rius i guals, així com evitar travessar rieres i torrents. També reclama que no es deixin cotxes aparcats en zones inundables i allunyar-se d'espigons i esculleres.

tracking