Diari Més

Mobilitat

Territori reforça els serveis d'autobús als campus de la URV a partir del 12 de setembre

Les millores s’aplicaran a les línies exprés del Vendrell, Torredembarra, Reus, Vila-seca, Salou i Valls cap a Tarragona

Els nous reforços entraran en funcionament a partir del 12 de setembre.

Territori reforça els serveis d'autobús als campus de la URV a partir del 12 de setembreURV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà diversos serveis d’autobús al campus de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a partir del pròxim 12 de setembre. Les millores s’aplicaran a les línies exprés e1: Vendrell – Torredembarra – Tarragona, e4: Reus – Tarragona i e6: Tarragona – Vila-seca- Salou i a la línia Tarragona – Valls des de l’interior. Aquestes actuacions responen a les peticions realitzades per la Universitat.

Més expedicions de l’e1

La línia de bus exprés e1 (El Vendrell- Torredembarra- Tarragona) incorporarà 4 noves expedicions d'anada i 3 de tornada, de les quals 2 anades i 2 tornades cobriran les necessitats d'arribada i sortida ajustades als horaris universitaris (estudiants i personal). Aquestes expedicions corresponen als dies feiners, de dilluns a divendres, tret del juliol i de l’agost.

Més combinacions Reus-Tarragona

La línia de bus exprés e4 (Reus-Tarragona), en funcionament des de 2015, oferirà dues noves anades i dues noves tornades per a connectar els estudiants de Reus i Tarragona amb els seus respectius campus universitaris. Aquests nous serveis es desenvoluparan de dilluns a divendres tret dels mesos de juliol i d’agost. Els horaris de sortida des de la Plaça de les Oques de Reus són a les 9.15 h i 20.15 h i els busos triguen uns 30 minuts a arribar al Campus Catalunya. D’altra banda, els horaris de sortida del Campus Catalunya de Tarragona són a les 9.38 h i 20.38 h.

Reforç de la connexió amb el campus Vila-seca

La línia de bus exprés e6 (Tarragona- Vila-seca- Salou), que dona cobertura al campus Vila-seca de la URV, comptarà amb dues noves expedicions que millorarà la coordinació amb els horaris lectius. En concret, els nous serveis permetran arribar al campus Vila-Seca a les 7.40 hores i a les 14.40 hores, respectivament, per a facilitar l’entrada a les classes de matí i de tarda. Addicionalment, s’aplicaran millores en el recorregut per a reduir el temps de viatge.

Millores a la línia Tarragona- Valls per l’interior

Actualment, existeixen quatre línies que connecten Valls amb Tarragona, tres per l’N-240, i l’altra, per carreteres interiors que connecten els municipis de Vallmoll, la Masó, Rourell, Vilallonga del Camp, el Morell, la Pobla de Mafumet, Constantí i el polígon industrial Riuclar amb Tarragona.

La línia interior arriba a l'estació d'autobusos entrant a Tarragona per l'oest mitjançant la connexió entre l'A-27 i la T-11.S’implantarà un canvi de recorregut, de manera que des del polígon industrial de Riuclar es podrà accedir a Tarragona per l’N-240 i es podrà fer una parada a la marquesina que dona servei al campus Sescelades.

Aquesta millora suposa que tots aquests municipis interiors podran accedir de forma directa al Campus, ja que ara ho han de fer amb transbordament a l'estació de Tarragona amb els autobusos urbans, amb un guany de temps molt important.

D'altra banda, s’incorpora una nova expedició entre Vilallonga, el Morell i Tarragona a primera hora del matí i la prolongació d'una expedició existent fins a Vilallonga del Camp, així com dues noves parades al polígon Riuclar per donar cobertura a la part oest d’aquest important polígon.

tracking