Diari Més

Societat

Voluntaris de 'la Caixa' participen a la pedalada solidària de Cambrils

També han format part de la caminada popular de Tortosa

Imatge de la pedalada de Cambrils.

Voluntaris de 'la Caixa' participen a la pedalada solidària de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de voluntaris de 'la Caixa' han participat en la pedalada solidària Pedals Non Stop de Cambrils que va recaptar dinerscontra el càncer infantil. El passeig de les Palmeres va reunir a 500 personesen benefici de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

També van formar part de la caminada contra el càncer de Tortosa que va recòrrer uns 2,5 quilòmetres i que va acabar davant de la plaça de l'Ajuntament. L'activitat estava dintre deles Festes de la Verge de la Cinta i va aplegar 725 persones.

El compromís dels voluntaris de 'la Caixa' posa de relleu la importància de seguir destinant recursos als nous tractaments, mètodes de diagnosi i prevenció per a reduir la incidència del càncer en la nostra societat.

En el que va d’any, 1.423 voluntaris de 'la Caixa' han participat a Catalunya en 922 activitats solidàries, arribant a un total de 38.538 persones.

El programa de Voluntariat de la Fundació Bancaria 'la Caixa', format per empleats en actiu, jubilats, prejubilats de la entitat, així com amics, familiars i clients, ha complert el seu onzè aniversari de labor solidària. L’Associació de Voluntaris de 'la Caixa' ha incrementat en més del 55% el número d’activitats de voluntariat durant l’últim any.

Els voluntaris de 'la Caixa' a

Voluntaris de 'la Caixa' participen a la pedalada solidària de CambrilsCedida

tracking