Diari Més

Policial

Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana a Capafonts

La policia va detenir dos albanesos, que van oposar resistència i van provocar ferides als agents

Imatge de la plantació descoberta a Capafons.

Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana a CapafonsMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus van detenir aquest dilluns a dos homes, ambdós de 34 anys i de nacionalitat albanesa, quan fugien després de ser sorpresos en una plantació de marihuana al terme de Capafonts, al Baix Camp.

Els fets es van produir al voltant de les 20.35 hores del vespre, quan agents de la Unitat d'Investigació amb el suport d'efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana, es van dirigir a una zona boscosa ubicada als voltants de l'ermita de Mare de Déu deBarrulles, a Capafonts per tal de comprovar unes queixes per les males olors derivades d'una possible plantació de marihuana.

Quanvan arribar-hi, els agents es van trobar tot just amb dues persones que en aquell moment estaven regant les plantes, en procés de creixement.

En veure's sorpresos per la policia, els dos sospitosos van intentar fugir, moment en què van ser detinguts. Durant aquesta actuació, els dos homes van oposar resistència, provocant ferides lleus als agents.

La comprovació conjunta entre les dues unitats va finalitzar amb la intervenció de 600 plantes de marihuana i la localització dins d'un vehicle estacionat al lloc, de 5 bosses plenes de cabdells d'aquesta planta.

Un dels dos detinguts justament compta amb diversos antecedents policials per salut pública. Està pendent que en les properes passin a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Imatge de la plantació descoberta a Capafons.

Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana a CapafonsMossos d'Esquadra

tracking