Diari Més

Camp de Tarragona

Busquen voluntaris per estudiar el valor del temps de viatge en el transport

Es tracta del projecte europeu Motiv, que busca adaptar els sistemes de viatjar a les necessitats dels usuaris

A través d'una app s'ha de valorar

Busquen voluntaris per estudiar el valor del temps de viatge en el transportCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre tecnològic Eurecat, que compta amb quatre seus a la demarcació de Tarragona,busca voluntaris a Catalunya per participar en el projecte europeu Motiv, que analitzarà el valor del temps de viatge dels usuaris de transports públic, privats, així com els desplaçaments a peu.

L'objectiu de l'estudi és adaptar a les necessitats dels usuaris els sistemes de transport. Per aquest motiu, s'ha impulsat la campanya#Viatjoper1MotiV per trobar a 5.000 voluntaris perquè valorin almenys un viatge al dia durant 14 dies consecutius o alterns, mitjançant una app. El propòsit de l'app és recollir dades per comprendre com els usuaris valoren el seu temps de viatge i els factors que influeixen en la seva experiència d'aquí fins a octubre, que es quan finalitzarà la campanya. Per apuntar-se cal clicar al següent enllaç.

La campanya #Viatjoper1MoTiV compta amb la col·laboració a Catalunya de tres associacions (Bicicleta Club de Catalunya, Railgrup i Catalunya Camina), dues empreses (Torrot i Muving) i l’Autoritat de Transport Metropolità (ATM).

El projecte, coordinat per la Universitat de Zilina (Eslovàquia), s’emmarca dins del programa Horizon 2020 de la Unió Europea i, a banda d’Eurecat, també hi participen socis de Bèlgica, Croàcia, Finlàndia, França, Noruega, Portugal, Eslovàquia i Suïssa.

Eurecat

El Centre Tecnològic de Catalunya, membre de Tecnio, compta amb650 professionals que donenservei a més de 1.500 empreses sobre R+D aplicat, serveis tecnològics, formació d’alta especialització, consultoria tecnològica i esdeveniments professionals. Compta amb seusa Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Tarragona, Amposta i Vila-seca.

Eurecat, a més, participa a 160 grans projectes consorciats d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 81 patents i 7 spin-off.

tracking