Diari Més

Economia

Roda de Berà posa en marxa la segona edició dels Pressupostos Participatius

Enguany, s'ha destinat una partida 128.000 euros, 8.000 euros més que en edicions anteriors

Presentació de la nova edició dels Pressupostos.

Roda de Berà posa en marxa la segona edició dels Pressupostos ParticipatiusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Roda de Berà ha engegat la segona edició dels Pressupostos Participatius sota ellema Tu decideixes com avança Roda de Berà!. Per aquesta campanya s’hi destinarà una partida de 128.000 euros, 8.000 euros més que en edicions anteriors.

El proper 11 de setembre tindrà lloc una sessió informativa per tal que la ciutadania conegui els detalls del procés i l’estat d’execució de les propostes guanyadores en edicions anteriors. L’acte públic tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda a la recent remodelada plaça dels Pins.

A partir d’aquí ifins el 13 d’octubre,s’obrirà el procés d’aportació de propostes de la ciutadania. Hi pot participar qualsevol persona presentant dues propostes d'interès global, les quals no han desuperar laquantitat econòmica fixada per al procés, han de serviables tècnicament i que siguin de competència de l’Ajuntament.

Durant el mes d’octubre es convocaran 5 sessions de reflexió on la ciutadania podrà determinar, d’entre totes les presentades, quines són les més prioritàries i aquestes passaran a la fase següent. Aquestes propostes seran validades per una comissió tècnica municipal, qui també en calcularà el cost aproximat.

Al mes de desembre tindrà lloc el procés de votació de les propostes finalistes.S’hauran de votar 3 propostes, 1 d’elles referent a l’àmbit general del municipi, i les altres 2 que siguin concretes de barris diferents.Podrà votar qualsevol persona major de 16 anys empadronada a Roda i es podrà fer presencialment o online.

Durant el mes de gener es donaran a conèixer les propostes guanyadores, les quals s’executaran amb el pressupost de 2020, un cop aquest estigui aprovat pel Ple.

tracking