Diari Més

L'Original, Marro Cafè i Barabar guanyen la 8a edició de la Mar de Tapes de Cambrils

La cita gastronòmica es va celebrar del 7 al 16 de juny i hi van participar 32 establiments

Imatge dels guardonats a la Mar de Tapes de Cambrils.

L'Original, Marro Cafè i Barabar guanyen la 8a edició de la Mar de Tapes de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant L’Original de Cambrils ha estat el guanyador, tant en la votació popular com pel jurat professional, de la8a edició de la ruta Mar de Tapes. La cita gastronòmica es vacelebrar del 7 al 16 de juny a 32 establiments de la població.

El restaurant l'OriginalExperiències Gastronòmiques ha rebut el primer premi gràcies a la seva tapa fusió de cuina peruana i mexicana, que portava com a nom Chelita vs Chingón. El xef cambrilenc, Joan Llaberia, es consagra com especialista en aquesta modalitat de tapes de cuina d’autor guanyant 7 edicions de Rutes de Tapes.

El segon guardó va recaure aMarro Cafè amb la seva minihamburguesa 100% vedella i minidònut glassejat Google Burger 2.0. Barabar, per la seva banda, va aconseguir el tercer premi amb Forrest Gamba, una tapa amb una xistorra de gambes.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Marta Borràs; i el gestor comercial de Damm de la zona de Tarragona, Xavi Altés, han lliurat aquest dijous els premis als guanyadors.

La Mar de Tapes és una iniciativa del Patronat Municipal de Turisme de i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils i està patrocinada per Estrella-Damm.

El jurat professional del certàmen ha estat format per persones especialitzades en el sector: Adrià Viladomat (assessor i estilista gastronòmic), Eva Hausmann (assessora, experta i crítica gastronòmica), Lídia Adelantado (experta en gestió i coordinació d'esdeveniments gastronòmics) i el xef Joan Llaberia del restaurant L’Original Experiències Gastronòmiques.

tracking