Diari Més

Successos

Detenen un home a Vila-seca per provocar un incendi en un pis

La Policia Local ha desallotjat preventivament l'edifici afectat

Imatge dels Mossos d'Esquadra al lloc dels fets.

Detenen un home a Vila-seca per provocar un incendi en un pisDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Incendi intencionat el matí d'aquest dijous, 29 d'agost, en un habitatge de Vila-seca. Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 50 anys, veí del municipi i de nacionalitat espanyola per presumptament haver provocat un foc en un pis de l'Avinguda Generalitat. El succés no ha causat cap persona ferida però ha obligat a evacuar l'edifici com a mesura preventiva.

Un testimoni dels fets ha alertat al telèfon d'emergències 112, a les 11.43h, que hi havia un incendi al segon pis d'un bloc de quatre plantes de l'Avinguda Generalitat. El foc s'ha originat a la galeria i només ha cremat una pila de draps. El fum s'ha estès per tot el bloc i això ha obligat a evacuar l'edifici com a mesura preventiva. Sortosament, no hi han hagut danys personals. Els Bombers han extingit el foc des de l'exterior, ja que la porta del pis on s'ha produït estava tancada i no l'han pogut obrir. Les flames s'han apagat a les 12.34h.

Fins al lloc s'hi han traslladat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, la Policia Local de Vila-seca i els Mossos d'Esquadra. Testimonis indicaven que el foc podria ser intencionat, per la qual cosa la policia autonòmica ha fet recerca del presumpte autor dels fets. Finalment, els agents han detingut un veí de Vila-seca de 50 anys per un delicte d'incendi.

Segons ha pogut saber el Diari Més, ja es va produir un incendi en aquest mateix pis el passat diumenge. En concret va cremar un matalàs.

MÉS INFORMACIÓ

Crema el matalàs d'un domicili de Vila-seca durant la nit

tracking