Diari Més

Societat

Èxit de participació als campus esportius del Morell d'aquest estiu

Els infants han tingut un gran ventall d'activitats

Campus CB Morell.

Èxit de participació als campus esportius del Morell d'aquest estiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clubs esportius morellencs han rebut una alta participació durant l'estiu.El Club Bàsquet Morell és un dels més actius i va començar la seva activitat amb la setena edició del Campus de Santa Maria del Colell, del 30 de juny al 6 de juliol. Una opció per a nens i nenes de 6 a 17 anys en què van participar un total de 65 persones.

Del 8 al 26 de juliol, el club blau va realitzarXIII edició del Campus El Morell, per a nens i nenes de 4 a 17 anys. Una activitat que ha batut rècords de participació, ja que la primera setmana hi va haver pràcticament 150 inscrits, la segona setmana, 130, i la tercera, 110.

El punt final a l’estiu l'ha posat la quarta edició de l’Aftersummer Campus, que va començar aquest passat dilluns i s’allarga fins al 6 de setembre, destinat als infants de 3 a 12 anys.

El CFS El Morell també ha organitzat el seu campus esportiu, amb una cinquantena de participants.Finalment, el CD Morell va tornar a organitzar el seu tradicional campus de futbol, que va comptar amb la participació d'una setantena d’infants.

Campus CFS El Morell.

Èxit de participació als campus esportius del Morell d'aquest estiuCedida

tracking