Diari Més

Successos

Un home, en estat crític després de salvar dues menors que s'ofegaven a Segur de Calafell

Les noies han pogut sortir de l'aigua i han rebut l'alta in situ després de ser ateses pels serveis mèdics

Fins al lloc s'han desplaçat nombrosos cossos d'emergències.

Un home, en estat crític després de salvar dues menors que s'ofegaven a Segur de CalafellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 40 anys ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital Joan XXIII després d'ofegar-se mentre ajudava a dues noies menors que tenien problemes a la platja de Segur de Calafell. Per la seva banda, les adolescents han pogut sortir de l'aigua i han rebut l'alta in situ després de ser ateses pels serveis mèdics.

L'home ha entrat al mar aquest dimarts cap a les 19.30h per a ajudar a les dues noies, de 16 i 17 anys i d'origen polonès, les quals tenien dificultats per sortir de l'aigua. En endinsar-se al mar però, l'home ha tingut problemes i ha estat a punt d'ofegar-se. Uns surfistes que es trobaven a la zona han arribat al lloc amb una planxa i l'han pogut rescatar.

L'home ha estat atès per efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que s'han desplaçat al lloc amb diverses ambulàncies. Ha quedat ferit en estat crític, però ha pogut ser estabilitzat i evacuat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Per la seva banda, les noies han aconseguit sortir de l'aigua i, un cop ateses pels sanitaris, han rebut l'alta in situ.

En el rescat i atenció als afectats hi han intervingut nombrosos efectius dels serveis d’emergència: SEM, Bombers, Policia local, Mossos d’Esquadra i Salvament Marítim.

Cal dir que el fort temporal d'aquest dimarts ha afectat al mar, ja que moltes de les platges tarragonines tenien penjada la bandera vermella.

tracking