Diari Més

Successos

Tres detinguts per agredir un home i robar-li el mòbil i les claus del cotxe a Salou

Els arrestats són tres homes veïns de Torredembarra i Roda de Berà, els quals acumulen 23 antecedents penals

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dilluns tres homes de 28, 29 i 30 anys, dos de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat lituana, veïns de Torredembarra i Roda de Berà, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència. En concret, els individus van ser arrestats per agredir un home a Salou i robar-li el mòbil i les claus del cotxe.

Els fets van tenir lloc de matinada a la zona d’oci de Salou, on un equip de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) que participava del dispositiu de seguretat va rebre l’avís que s’acabava de produir un robatori amb violència al carrer Tarragona. Els agents van dirigir-se al lloc i van localitzar la víctima que estava sent atesa per agents de la Policia Local de Salou.

La víctima va explicar als policies que havia conegut uns joves amb qui havia estat conversant i que, al cap d’una estona, els joves li havien demanat que els portés amb cotxe a una discoteca. Quan s’hi va negar, els tres joves el van agredir i li van sostraure el telèfon mòbil i les claus del seu cotxe.

Amb la descripció dels autors, els mossos van fer recerca i van localitzar-los a uns 200 metres del lloc del robatori. Els agents els van identificar i escorcollar i a un d’ells li van localitzar les claus del cotxe robades. Els Mossos van detenir-los com a presumptes autors d’un robatori violent. A més, als detinguts de 29 i 30 anys els constaven sengles requeriments judicials per esbrinar els seus domicilis i citar-los per judicis pendents.

Els tres detinguts, que acumulen 23 antecedents policials, han passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking