Diari Més

Meteorologia

La tempesta provoca inundacions, talls de llum i problemes ferroviaris a Tarragona

El 112 ha rebut aquest migdia 135 trucades per incidents derivats de les pluges

Carrers inundats a Tarragona.

La DANA fa acte de presència a TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 112 ha rebut aquest dimarts 135 trucades per incidents derivats de la tempesta que ha creuat Tarragona. D'aquestes, 16 s'han fet des de Tarragonès, 6 des del Baix Camp o 3 del Baix Penedès. Els Bombers, per la seva banda, han realitzat 16 sortides per problemes causats per ladepressió aïllada en nivells alts (DANA) que ha afectat tota la Península.

La majoria de les sortides dels Bombers a partir de les 15 hores han estat per per arbres caiguts i topades de vehicles. Concretament, han acudit a la riera de l'Escorial de Reus per un arbre caigut, a Vila-seca a l'avingda Ramón d'Olzina i a la zona del Càmping Mont-roig Platja, on la caiguda d'un arbre ha provocat que es tallés la circulació ente el muncipi i l'Hospitalet de l'Infant. També han actuat per un vehicle aturat sota del pont del CIM del Camp a la Canonja i per un cotxe que ha topat contra la mitjana després de lliscar per l'aigua acumulada a l'A-27 a Tarragona. A l'avinguda Pau Casals de la Pineda s'ha trencat un aparador a causa del temporal i ha caigut un arrebossat d'un balcó al carrer Sant Fructuós de Tarragona.

A partir de les 17 hores, els Bombers han fet una sortida per un cable de llum que estava despenjat a Reus i per uns maons que s'havien soltat després que caigués un llamp al bloc Mussara de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Pel que fa a les Terres de l'Ebre, han fet cinc actuacions per acumulacions d'aigua a la calçada a l'Ampolla i han extingit un petit foc provocat per un llamp al Camí del Coll de Montagut de l'Ametlla de Mar.

La tempesta elèctrica que ha passat acompanyada d'intensa pluja ha deixat carrers inundats i arbres caiguts a la demarcació. La DANA ha posat en alerta groga i taronja a 38 províncies pràcticament tota la Península. Els primers ruixats van aparèixer durant la matinada de dimarts i han seguit de forma intermitent durant tot el dia.

Protecció Civil ha recomanat extremar les mesures de seguretat i les precaucions pel pas de la depressió.

Protecció Civil recomana evitar viatges per carretera, però en cas de fer-lo circular per carreteres principals i evitar els llocs on discorri massa aigua.

Davant les tempestes, recomana protegir-se en edificacions i protegir-se de llocs oberts per evitar la caiguda de llamps.

Carrers inundats a Tarragona.

La DANA fa acte de presència a TarragonaGerard Martí

Carrers inundats a Tarragona.

La DANA fa acte de presència a TarragonaGerard Martí

Imatge de la tempesta al seu pas per Miami Platja.

La DANA fa acte de presència al Camp de TarragonaJoan Badia

L'entrada de Vila-seca s'ha inundat.

La DANA fa acte de presència a TarragonaOlívia Molet

Imatge de l'arbre que ha caigut a Vila-seca.

La DANA fa acte de presència a TarragonaOlívia Molet

El barranc de Barenys al seu pas per Salou.

barranc barenys, salouDiari Més

El barranc de Barenys al seu pas per Salou.

barranc Barenys,Salou.Diari Més

tracking