Diari Més

Successos

Restablerta la circulació entre Mont-roig i l'Hospitalet després de la caiguda d'un arbre a les vies

Això ha provocat retards superiors a una hora a dotze trens de la R16

Imatge d'arxiu d'un tren de rodalies a l'estació de Mont-roig del Camp.

Aturat un tren a Mont-roig del CampTrenscat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La circulació de la R16, línia que uneix Barcelona amb Tortosa, ja ha recuperat la normalitat i ja es troba operativa a les 18.30 hores. La caiguda d'un arbre a les vies ha obligat a interrompre-la a les 15.30 hores. Aquesta afectació, deguda al temporal de pluges que ha afectat aquest migdia al territori, ha provocat retards superiors a una hora.

Protecció Civil ha situat el pla Ferrocat en estat de prealerta per aquest tall que afecta els trens de la línia R16 de Rodalies.Per facilitar la mobilitat dels clients, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera fins que a les 18.30 hores s'ha restablert la circulació.

La caiguda de l'arbre ha provocat retards a quatretrens Regionals de la línia R16 i vuit serveis de Llarga Distància del Corredor Mediterrani.

Les condicions meteorològiques adverses que han afectat el territori també han provocat retards a les línies R13, R14 i R15 que circulen pel Camp de Tarragona. Concretament, les afectacions han tingut lloc a les instal·lacions entre el tram de Tarragona i Cunit.

tracking