Diari Més

Cultura

El jaciment de La Cella de Salou ofereix una nova visita teatralitzada

Mostrarà com vivia el poblat protohistòric

Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la Universitat Rovira i Virgili (GRESEPIA).

El jaciment de La Cella de Salou ofereix una nova visita teatralitzadaAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova visita teatralitzada al jaciment protohistòric de La Cella, al Cap Salou, tindrà lloc avui dimecres 28 d’agost. Aquestes visites tenen com a objectiu principal apropar la ciutadania i els visitants al poblat protohistòric dels segles IV-III a.C. i al seu entorn natural. La Cella és un dels actius patrimonials i turístics més importants del municipi.

Amb la visita es pretén també mostrar el seu sistema defensiu, l’arquitectura domèstica amb les seves cases complexes, els seus carrers, el seu urbanisme, les seves activitats econòmiques o més quotidianes i els seus costums.

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la Universitat Rovira i Virgili (GRESEPIA) i l’empresa IBER, Arqueologia, Patrimoni i Turisme SL, empresa spin off de la pròpia URV que fonamenta la seva activitat en la gestió patrimonial, el turisme i l’educació. IBER realitza diverses activitats d’investigació i de divulgació del Patrimoni del Camp de Tarragona, pel que fa al turisme cultural, ofereix rutes i visites a diferents indrets històrics relacionats amb la vida romana. La teatralització de La Cella s’ha realitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou. Per a poder visitar el jaciment i gaudir de l’experiència cal fer una reserva prèvia trucant al telèfon 659 111 081 o enviant un correu electrònic a jvila@iberapt.com. El preu de la inscripció és de 10 euros pels adults, de 3 euros pels infants d’entre 7 i 12 anys i de 22 euros per a les famílies.

tracking