Diari Més

Subministrament

1.400 abonats de Tarragona es queden sense llum per una avaria en una línia

Aquest migdia, les fortes pluges han deixat sense servei a 500 clients d'Endesa a Cap Salou i la Pineda

L'avaria afecta a l'Arboç i a Banyeres del Penedès.

electricitat, llum, bombeta, avariaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 1.400 tarragonins s'han quedat sense llum aquesta tarda després d'una avaria en una línia de mitja tensió. La incindència afecta a veïns de la zona de la Tarraco Arena, l'avinguda Catalunya, Camp de Mart, Llevant i l'Arrabassada. El servei s'ha restablert a les 19.13 hores a les llars afectades.

Aquest migdia, uns 500 abonats de la Pineda i Cap Salou també s'han quedat sense subministrament elèctric a causa de les pluges intenses que han afectat el territori en pocs minuts aquest migdia. Segons ha informat Endesa a Diari Més, a Cap Salou hi ha hagut una incidència prèvia que ha afectat a 300 abonats, que progressivament han anat recuperant el servei. Cap a les 18 hores, s'ha restablert el subministrament. En el cas de la Pineda (Vila-seca), 234 abonats s'han quedat sense servei. En total, uns 500 clients s'han vist afectats.

Les fortes pluges han fet que l'aigua arribés als sistemes de protecció de dos centres de transformació situats a Salou i la Pineda. Endesa espera retornar progressivament el serveis als seus clients i ha desplaçat a dos equips fins als punts afectats, que es troben treballant perquè sigui en la major brevetat.

tracking