Diari Més

Societat

Èxit de participació a la 49a Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà

S’han venut 1.100 copes i consumit unes 8.000 degustacions durant els dos dies de la festa

Sommeliers va amenitzar amb la seva música la Festa de la Verema.

Èxit de participació a la 49a Festa de la Verema de la DO Conca de BarberàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 49a edició de la Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà ha tancat amb un balanç positiu de participació. Per la festa, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a l’Espluga de Francolí, hi van passar unes 800 persones dissabte al vespre, i a la resta d'activitats prèvies i paral·leles que s’han organitzat en altres espais.

En total es van vendre 1.100 copes i unes 8.000 degustacions, entre copes de vi i cava i degustacions gastronòmiques. Enguany, hi ha participat 22 estands, onze cellers i onze establiments gastronòmics.

Durant el cap se setmana, s'han dut a terme activitats com la tradicional piada per obtenir el primer most, el Tast SUB-25.el sopar-maridatge ‘Brinda’m Baccus’, la Cursa de Portadores o la Porronada, entre d'altres.

Les actuacions musicals en directe també van ser un bon reclam per al públic assistent. Per l'escenari hi va passar el cantautor Cesk Freixas acompanyat del guitarrista Victor Nin i Sommeliers.També es va poder gaudir de l’espectacle musical itinerant Miratjazz de la companyia Roger Canals i de l’espectacle familiar Amanida de mainada picant.

tracking