Diari Més

Successos

Es nega a pagar una consumició a Torredembarra i acaba detingut per una ordre de recerca

La Policia Local també ha hagut d’actuar per una parella que s’acusava mútuament de violència de gènere, així com ha denunciat dos conductors beguts

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Torredembarra ha aprovat les bases de dos nous

L'Ajuntament de Torredembarra convoca una plaça per a Inspector de la Policia LocalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra va detenir divendres un home que tenia pendent una ordre de crida i recerca després de negar-se a pagar una consumició en un local del municipi. Durant el cap de setmana el cos policial també ha hagut d’actuar per una parella que s’acusava mútuament de violència de gènere i ha denunciat dos conductors beguts.

La detenció es va produir al voltant de les 23h de la nit del divendres, quan els agents van rebre un avís d’una discussió entre un client i el propietari d’un establiment del carrer de Pere Badia. Una patrulla es va personar al lloc va comprovar que la discussió s’havia produït perquè el client no volia abonar la consumició. Els agents van parlar amb les parts i finalment el client va fer el pagament.

Quan els agents van procedir a la seva identificació, van constatar que tenia un requeriment de crida, recerca i detenció d’un jutjat de Sabadell per un delicte contra la salut pública. Per aquest motiu l’home va ser detingut.

Una exparella s’acusa mútuament de violència de gènere

Per altra banda, la Policia Local del municipi també ha hagut de fer una actuació per lesions i violència de gènere amb denúncies creuades. Els fets van succeir diumenge, quan un home es va presentar a les dependències policials per denunciar les agressions patides per part de la seva exparella. L’individu va explicar que la dona l’havia agredit amb un telèfon mòbil i li havia provocat lesions que van necessitar punts de sutura al cap.

Quan es realitzaven les gestions per localitzar la dona, aquesta es va presentar també a comissaria manifestant que volia presentar denúncia contra la seva exparella per agressions. Finalment, no es va fer cap detenció, ja que la exparella té una filla menor d’edat i els agents varen procedir a actuar pel benestar i seguretat de la menor i no deixar la nena desemparada. Les dues parts es van citar per tal de comparèixer davant del jutge de guàrdia del Vendrell.

Enxampen dos conductors beguts

També el diumenge, al voltant de les cinc de la matinada, la Policia Local va dur a terme una campanya habitual de control d’alcoholèmia en què va aturar una quinzena de vehicles. En el control els agents van enxampar dues persones que conduïen amb una taxa superior a la permesa: una va donar 0,72 mg/l i l’altra 0,98 mg/l. Totes dues persones, veïnes de Torredembarra, han estat citades a comparèixer als jutjats del Vendrell per un delicte contra la seguretat vial.

tracking